Luni, 25 Februarie 2013 - 06:35 AM Aleg.RO: Patronul RTV cauta sa-si rotunjeasca averea cu un proiect de peste 84 de milioane de euro. Mega-retele de Internet in toata tara din fonduri europene

Publicat de: ---

7plus Autor: Dan Bratu

Deputatul PSD Sebastian Ghita incearca sa-si rotunjeasca averea cu un proiect de peste 84 de milioane de euro, bani care vin din fonduri europene, pentru realizarea unei mega-retele de internet in toata tara .

 

Sebastian Ghita a reusit, prin interpusi, sa puna obtina contractele de la colegul sau de partid

Ministerul condus de Dan Nica a oferit recent peste 600.000 de euro pentru elaborarea studiului de fezabilitate si managementul proiectului de constructie al unei mega-retele de telecomunicatii, care va fi realizata cu fonduri europene de 84 de milioane de euro.

Ministerul condus de Dan Nica a impartit cu generozitate 600.000 de euro firmelor cu statut special

Contractul pentru studiul de fezabilitate, in valoare de 600.000 de euro, a fost oferit de Mnisterul Comunicatiilor unor companii (Aego Business Consulting SRL si Confero Finance SRL s.a.), in spatele carora se afla avocati de la societatea Bostina & Asociatii si apropiati ai lui Sebastian Ghita, coleg de partid cu Nica.

Reteaua de telecomunicatii va fi realizata cu 84 de milioane de euro, din fonduri europene

De altfel, una dintre firmele castigatoare apartine fostului director de vanzari al firmei TeamNet, din perioada in care aceasta facea parte din grupul Asesoft (a deputatului PSD Sebastian Ghita).

Nica a gasit bani pentru Ghita

Confero Finance SRL si Aego Business Consulting SRL au primit contractele pentru studiul de fezabilitate si managementul proiectului de constructie

Proiectul ?Ro-Net? dateaza din 2009 si are drept scop realizarea unei mega-retele la nivel national, pentru a oferi posibilitatea tuturor romanilor, fie ei si din catunele din varful muntilor, sa aiba acces la informatii.

Proiectul a stat pana acum pe bara, insa dupa ce pesedistul Dan Nica a ajuns la carma Ministerului Comunicatiilor, s-au deblocat banii necesari, acestia fiind impartiti cu marinimie catre firmele apropiate lui Ghita.

Vedeti aici detalii despre licitatiile organizate de ministerul condus de Dan Nica!

Vedeti aici alte detalii despre licitatiile organizate de ministerul condus de Dan Nica!

Vedeti aici detalii despre proiectul ?Ro-Net?!


(650 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Patronul RTV cauta sa-si rotunjeasca averea cu un proiect de peste 84 de milioane de euro. Mega-retele de Internet in toata tara din fonduri europene | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6602771282196 seconds.