Vineri, 22 Februarie 2013 - 06:02 AM Aleg.RO: Iohannis: Legea administratiei ma favorizeaza pentru ca sunt primar sas

Publicat de: ---

ziarulfinanciar Autori: Pacala Dana , Elida Cremene 21 .02.2013

Edilul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca legea administratiei publice il favorizeaza pentru ca este "primar sas", el nefacand parte dintr-un partid politic, ci dintr-o asociere etnica, transmite corespondentul MEDIAFAX.Klaus Iohannis a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa, daca legea administratiei publice il favorizeaza.

"Legea administratiei ma favorizeaza pentru ca sunt primar sas", a declarat Iohannis, precizand ca i se pare corect acest lucru, el nefacand parte dintr-o formatiune politica, ci dintr-o asociera etnica.

Iohannis a mentionat ca va renunta la functia de presedinte al FDGR dupa obtinerea unui loc in conducerea PNL.

"In 5 martie vom avea Consiliul National si Congres al FDGR si vom lua hotararea privind conducerea forumului. Cu siguranta se va gasi o solutie foarte buna pentru Forum. Ideea generala nu este sa abandonez Forumul, ci sa renunt la functia de presedinte. Mai degraba renunt din motive etice, nu din motive de statut, dar nu vreau sa ma indepartez de FDGR, ci sa raman in FDGR", a declarat Iohannis.

El a mai fost intrebat daca este de parere ca FDGR pierde prin plecarea sa de la sefia formatiunii.

"M-as simti magulit daca s-ar spune ca a pierdut prin plecarea mea. Pe de alta parte, ca actual lider al FDGR, imi doresc sa gasesc solutii prin care Forumul sa poata merge la fel de bine mai departe si fara mine", a spus el.

Raspunzand unei intrebari legate de o eventuala plecare a mai multor membri FDGR la PNL, Iohannis a spus ca nu cunoaste niciun caz concret, iar daca vor exista colegi care sa il urmeze, ar vrea sa discute cu fiecare pentru a vedea oportunitatea deciziei.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca incepand de miercuri este membru PNL, precizand ca a luat aceasta decizie in urma invitatiei lansate de liderul PNL, Crin Antonescu.


(765 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

Iohannis: Legea administratiei ma favorizeaza pentru ca sunt primar sas | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.65002393722534 seconds.