Vineri, 13 Mai 2005 - 09:04 AM Aleg.RO: Avocatul coruptilor se viseaza campionul "integritatii morale"

Publicat de: Alina Mihai

evenimentulzilei Antonie Iorgovan, senatorul PSD renumit pentru apararea in instanta a unor corupti celebri, va candida pentru presedintia Comisiei de integritate morala a PSD. Daca va fi ales, el va avea menirea de a selecta pesedistii pe criterii de moralitate.
"Desi Legea anticoruptie interzice avocatilor parlamentari sa pledeze in cazuri de coruptie, pe lista clientilor firmei lui Antonie Iorgovan s-au aflat multe persoane acuzate de coruptie, ca de exemplu Gheoghe Domocos, fost director in Ministerul Agriculturii, acuzat de PNA de luare de mita, Adrian Tarau, fiul fostului prefect PSD de Bihor, cautat prin Interpol si acuzat de implicare in contrabanda cu combustibil".
Aceasta este parerea societatii civile care, la alegerile din noiembrie anul trecut, milita pentru "un parlament curat" cerind partidelor eliminarea de pe liste a mai multor persoane "incompatibile din punct de vedere moral cu functia de parlamentar".
Printre acestea se afla si Antonie Iorgovan, care ulterior a devenit senator si viitor europarlamentar (este membru al Comisiei de integrare europeana, din rindurile careia se vor trimite parlamentari la UE). La Comisia de integritate din PSD, Iorgovan nu este singurul candidat, el intrind in competitie cu Cristian Diaconescu, ministrul care i-a succedat in functie Rodicai Stanoiu.


(589 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la Alina Mihai


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Avocatul coruptilor se viseaza campionul "integritatii morale" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56423807144165 seconds.