Vineri, 25 Ianuarie 2013 - 06:55 AM Aleg.RO: Primarii PDL care au facut campanie USL scapa de excludere

Publicat de: ---

cronicaromana

 

Primarii PDL din Dambovita care au facut campanie electorala la alegerile parlamentare de anul trecut sau au aparut pe bannere alaturi de USL nu au fost exclusi din partid la sedinta de analiza de miercuri, desi in urma cu o saptamana Vasile Blaga spunea ca va face o propunere in acest sens .

Potrivit reprezentantilor PDL Dambovita, in urma analizei alegerilor parlamentare au fost semnalate cazuri de edili sefi din judet care au aparut pe bannere alaturi de candidatii USL cu mesaje de sustinere sau au participat la mitinguri cu discursuri pro-Uniunea Social Liberala, informeaza realitatea.net.

Intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa la Targoviste, daca au fost luate masuri fata de primarii PDL care au facut campanie electorala USL si ce parere are despre organizatia PDL Dambovita, liderul PDL, Vasile Blaga, a raspuns: “Este o organizatie vie, constienta de problemele de constructie pe care le are, ca de altfel in tot partidul, care a luat si niste masuri organizatorice astazi. Sunt primele, le vor lua in continuare. Este o organizatie puternica. Ceea ce ma intereseaza este nu indepartarea unor oameni din partid, chiar daca unii dintre ei nu mai au ce cauta printre noi, din moment ce au militat clar pentru adversarii nostri, dar ma intereseaza in primul rand cati oameni vin in partid. Suntem intr-o perioada de reconstructie si din acest punct de vedere”.

Liderii democrat-liberali Vasile Blaga, Elena Udrea, Roberta Anastase, Gheorghe Flutur, Raluca Turcan au fost prezenti, miercuri, la Targoviste, la sedinta de analiza a PDL Dambovita, dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, martea trecuta, ca va propune excluderea din partid a primarilor care au aparut pe materiale promotionale sau au facut campanie contracandidatilor PDL in campanie. “O sa propun, fiecare organizatie are un statut, sa?i excluda (pe primarii PDL care au facut campanie contracandidatilor – n.r.). Si cred ca asa se va si intampla. Nu sunt foarte multe cazuri, ma refer la cei care efectiv au fost pe materialele promotionale sau chiar i-au sustinut pe contracandidatii nostri”, a precizat Blaga, intrebat ce masuri va lua in legatura cu primarii PDL care au aparut pe afise electorale alaturi de candidatii USL.


(616 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Primarii PDL care au facut campanie USL scapa de excludere | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53375220298767 seconds.