Joi, 20 Decembrie 2012 - 06:41 AM Aleg.RO: Presedintele CJ Harghita, primul proces din Romania impotriva companiei Google

Publicat de: ---

7plus Autor: Narcis Voica

Borboly Csaba, devenit celebru dupa ce a fost sanctionat pentru discriminarea romanilor din judetul pe care il conduce, este prima persoana din Romania care a dat gigantul Google in judecata .

 

Borboly Csaba este presedintele CJ Harghita si lider UDMR al aceluiasi judet

Devenit cunoscut pe plan national dupa ce a fost cercetat de DNA in legatura cu averea sa si dupa ce a fost sanctionat fiindca i-a discriminat pe romanii din Harghita, Borboly Csaba ar putea ajunge vedeta internationala.

Gigantul IT a fost chemat in instanta de UDMR-istul Borboly

Presedintele Consiliului Judetean Harghita este prima prima persoana din Romania care a intentat un proces gigantului IT Google.

?Le-am scris si in romana, si in engleza?

Reporterii ?National? au aflat detalii din culisele procesului care s-a stins intre timp, chiar de la Borboly Csaba. Ieri, acesta marturisit ca a decis sa-i cheme in fata magistratilor pe reprezentantii din Romania ai companiei Google din cauza unei inregistrari postate pe YouTube (serviciu detinut de Google). ?Cineva a postat pe YouTube o inregistrare audio facuta fara acordul meu. Este vorba de un subaltern. L-am rugat sa stearga postarea, insa nu a facut acest lucru, asa ca m-am adresat companiei Google. Le-am scris si in romana, si in engleza, insa nu au vrut sa stearga inregistrarea. Asa ca i-am dat in judecata. Nu mai stiu ce s-a intamplat cu procesul, fiindca s-au ocupat avocatii mei. Nu le-am cerut despagubiri, nu le-am cerut nimic altceva, decat sa stearga inregistrarea respectiva?, a declarat pentru ?National? Borboly Csaba.

Verificat de DNA, sanctionat de CNCD

Anul trecut, Borboly Csaba a intrat in vizorul procurorilor anticoruptie dupa ce impotriva acestuia au fost facute mai multe sesizari, in care era acuzat ca si-a ridicat o casa cu firma care a realizat proiectul pentru cladirile spitalului judetean. De asemenea, el a fost acuzat ca ar fi vadut un apartament la un pret mult mai mare decat pretul real ? acuzatii demontate de Borboly cu mai multe documente. Anul acesta, in septembrie, presedintele CJ Harghita a fost sanctionat de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, intrucat a dispus ca cei care candideaza pentru functiile de manager de spital din judetul Harghita sa cunoasca neaparat limba maghiara.


(696 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Presedintele CJ Harghita, primul proces din Romania impotriva companiei Google | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56371283531189 seconds.