Joi, 22 Noiembrie 2012 - 06:33 AM Aleg.RO: Primaria Baia Mare investeste 20 mil. lei in reabilitarea a doua strazi

Publicat de: ---

ziarulfinanciar Autor: Laurentiu Cotu 21 .11.2012

Primaria Baia Mare va demara un program investitional in valoare de circa 20 mil. lei (4,3 mil. euro) pentru reabilitarea strazilor Oborului si Electrolizei, din municipiu. Primaria Baia Mare a obtinut aprobarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului pentru finantarea ultimelor doua proiecte din cadrul PIDU, respectiv reabilitarea strazilor Oborului si Electrolizei. Contractele urmeaza sa fie semnate la finalul acestei saptamani, iar lucrarile de executie vor fi demarate anul viitor.

Potrivit municipalitatii, implementarea proiectelor de modernizare ale strazilor Oborului si Electrolizei, contribuie la cresterea accesibilitatii inspre si dinspre localitatile din zona metropolitana Baia Mare (Grosi, Tg. Lapus, Sacalaseni, Somcuta Mare, Baia Sprie, Cavnic si Sighetu Marmatiei), precum si catre zonele turistice.

??Lucrarile din cadrul celor doua proiecte constau in modernizarea spatiului public urban, atat carosabil, cat si trotuare, pista de biciclisti si parcari, dar si ranforsarea sistemului rutier. Totodata se va realiza un sistem rutier nou in zona industriala si se vor amenaja strazilor laterale, pe o lungime de 30 de metri??, a spus Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare. De asemenea, in cadrul acestui program se vor amenaja parcari adiacente partii carosabile, statii de autobuz, si se vor reabilita retelele edilitare din corpul drumului.


 

 


(746 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

Primaria Baia Mare investeste 20 mil. lei in reabilitarea a doua strazi | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59027600288391 seconds.