Vineri, 26 Octombrie 2012 - 07:32 AM Aleg.RO: Cristian Radulescu isi pune in cui ?ghetele de senator?

Publicat de: ---

7plus Autor: Simona Badulescu

 

Iritat de acuzatiile aduse de Monica Macovei, care il considera nepotrivit pentru un nou mandat, senatorul Cristian Radulescu se gandeste sa renunte la o noua candidatura .

Cristian Radulescu nu accepta ca Monica Macovei (foto jos) sa dicteze PDL-ului

In cazul lui Radulescu, totul se invarte in jurul ?dragei de ANI?, copilul de suflet al Monicai Macovei. Institutie care a descoperit nepotriviri intre veniturile declarate si cele incasate de senatorul PDL. Pornind de aici, Comisia Macovei a pus la index candidatura lui Cristian Radulescu.

Desi liderii PDL au ignorat verdictul, Radulescu este in continuare nemultumit de ?abordarea gresita a comisiei conduse de Monica Macovei?, dar si de lipsa de reactie a colegilor din partid, care accepta cu prea multa usurinta excederea statutului PDL si a Constitutiei. Ca urmare, Cristian Radulescu spune ca se mai gandeste daca sa candideze sau ba si chiar afirma deschis ca sansele de a renunta sunt mai mari de 50 la suta.Tot la capitolul surprize electorale mai intra intentia ?dreptilor? din ARD sector 3 de a o arunca pe Sandra Pralong in lupta, contra lui Crin Antonescu sau impotriva social-democratei Ecaterina Andronescu.


(677 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Cristian Radulescu isi pune in cui ?ghetele de senator? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64677786827087 seconds.