Joi, 25 Octombrie 2012 - 06:30 AM Aleg.RO: Bucurestiul ramane fara marcaje. Primaria nu poate vopsi carosabilul deoarece licitatia pentru atribuirea contractului a fost contestata. GALERIE FOTO!

Publicat de: ---

Puterea de Laurentiu Musoiu Social Taguri: marcaje, administratia, administratia_strazilor, licitatie, contestatie Share var addthis_config = { "data_track_clickback": true };

 

Conducatorii auto vor fi nevoiti sa se descurce fara marcaje rutiere pe strazile Capitalei . Chiar daca Primaria va castiga procesul cu firmele de constructie care au contestat licitatia organizata de Administratia Strazilor, conditiile meteo ar putea amana trasarea marcajelor pana la primavara.

 

Capitala va ramane fara marcaje rutiere, cel mai probabil pana in primavara. Licitatia organizata de Administratia Strazilor Bucuresti (ASB), institutie subordonata Primariei Capitalei, a fost contestata de firmele care au pierdut contractul cu municipalitatea. Consilul National de Solutionare a Contestatiilor a dat insa castig de cauza Administratiei Strazilor. Constructorii nu au renuntat si au contestat licitatia ASB si in instanta.

 

Reprezentantii Administratiei Strazilor se asteapta ca pana in decembrie cazul sa fie solutionat. Conditiile meteo ar putea insa impiedica trasarea marcajelor. ?Noi am organizat licitatia in urma cu aproximativ un an, cand am constatat ca expira contractul. Nu ne asteptam ca o sa fie constructori care sa conteste licitatia. Speram ca in decembrie sa se termine procesul. Aceasta este procedura. Speram, daca ne vor permite conditiile meteo, sa trasam marcajele dupa luna decembrie?, ne-au declarat reprezentantii ASB.

 

Brigada de Politie Rutiera (BPR) a Capitalei poate amenda Administratia Strazilor doar in cazul in care municipalitatea intarzie intentionat trasarea marcajelor. Cat timp ASB se afla in proces cu firmele de constructie, Politia Rutiera nu poate amenda institutia subordonata Primariei Generale.

 

Potrivit reprezentantilor Brigazii de Politie Rutiera a Municipiului Bucuresti, pana in prezent nu s-au inregistrat accidente cauzate de lipsa marcajelor pe carosabil. Totusi, BPR aminteste importanta trasarii acestora.

 

Piateta Regelui, inaugurata de ziua Regelui Mihai

 

Municipalitatea bucuresteana a anuntat ca Piateta Regelui va fi inaugurata astazi, in ziua in care fostul suveran Mihai implineste 91 de ani. Ceremonia de inaugurare va avea loc incepand cu ora 11.00. Piateta Regelui se afla pe Bulevardul Kiseleff, la intersectia cu strada arh. Ion Mincu, in apropierea casei in care fostul suveran a copilarit alaturi de mama sa, regina Elena. Evenimentul va avea loc in prezenta Regelui Mihai, a reprezentantilor Casei Regale, precum si a altor personalitati marcante ale vietii publice din Romania.


(659 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Bucurestiul ramane fara marcaje. Primaria nu poate vopsi carosabilul deoarece licitatia pentru atribuirea contractului a fost contestata. GALERIE FOTO! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56967902183533 seconds.