Joi, 25 Octombrie 2012 - 06:28 AM Aleg.RO: Liviu Dragnea s-a decis: candideaza la parlamentare

Publicat de: ---

7plus Autor: C . S.

Social-democratul Liviu Dragnea si-a anuntat, miercuri, decizia de a candida la alegerile parlamentare din decembrie, sustinand ca vrea sa-si “achite obligatia” fata de cele 7,4 milioane de romani care au votat pentru demiterea presedintelui Basescu, la referendum, chiar daca i se vor deschide” inca 100 de dosare”.

 

Liviu Dragnea

PSD-istul Liviu Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman, a prezentat, intr-o conferinta de presa la Alexandria, motivele pentru a ales sa se inscrie in cursa electorala.  “In primul rand vreau sa reprezint la varf acest judet, Teleorman, care imi este foarte drag si cetatenii acestui judet, care imi sunt foarte dragi. A venit vremea sa fac mai mult pentru ei, a venit vremea ca onoarea pe care mi-au acordat-o si increderea pe care mi-au acordat-o sa o folosesc in Parlamentul Romaniei”, a afirmat Dragnea, citat de realitatea.net.

Un al argument amintit de Dragnea in sprijinul candidaturii sale ar fi acela ca vrea sa-si faca datoria fata de romanii care au votat pentru demiterea sefului statului, la referendum. “Al doilea motiv in reprezinta cei 7,4 milioane de romani care asta vara au spus ceva profund si chiar daca voi ramane singur, chiar daca mi se vor deschide inca 100 de dosare nu voi ezita si imi voi achita obligatia fata de ei si anume sa li se faca dreptate pana la capat”, a mai sustinut Liviu Dragnea.

Anuntul oficial privind candidatura PSD-istului vine la doar cateva zile dupa ce premierul Ponta declara ca Dragnea i-a spus ca ar dori sa se inscrie in cursa electorala, la parlamentare, pentru un post de deputat.


(729 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Liviu Dragnea s-a decis: candideaza la parlamentare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55387806892395 seconds.