Miercuri, 24 Octombrie 2012 - 06:11 AM Aleg.RO: Legea restituirii taxei auto, promulgata de Traian Basescu

Publicat de: ---

7plus Autor: Ionut Zgimbau

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a promulgat, marti, legea privind suspendarea si restituirea taxei auto precum si legea referitoare la recuperarile salariale .

 

Romanii care au platit “taxa de poluare” isi vor primi banii inapoi, actiunea urmand a avea loc ca urmare a faptului ca Traian Basescu, presedintele Romaniei, a promulgat privind suspendarea si restituirea taxei auto.

Potrivit Ordonantei de urgenta nr. 1/2012 pentru suspendarea aplicarii unor dispozitii ale Legii nr. 9/2012, soferii care au achitat taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule ca urmare a primei transcrieri a dreptului de proprietate pot solicita restituirea acesteia, informeaza realitatea.net.

Banii se restituie la cererea contribuabilului adresata organului fiscal competent. Totodata, ca urmare a promulgarii legii, taxa auto va fi suspendata pana la 1 ianuarie 2013.

Tot marti, Traian Basescu a promulgat si legea privind aprobarea unor masuri pentru recuperarea reducerilor salariale, in doua trepte. Astfel, majorarile salariale vor fi acordate in doua etape – 8% din luna iunie si 7,4% din luna decembrie.


(731 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Legea restituirii taxei auto, promulgata de Traian Basescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58650803565979 seconds.