Marți, 16 Octombrie 2012 - 06:14 AM Aleg.RO: Sima: Am fost amenintat ca voi imparti o celula cu Basescu

Publicat de: ---

cronicaromana Cristian Sima sustine, intr-un interviu, ca i s-a cerut sa vanda Hotnews cu amenintarea ca va imparti o celula in inchisoare cu presedintele Basescu si ca nu ar mai fi cautat acum de nimeni daca nu ar fi relatat discutiile cu Hrebenciuc si Predoiu, deoarece “lucrurile astea trebuie facute in culise” .

 El afirma ca a primit amenintari prin telefon, de pe numere ascunse, pentru a vinde participatia detinuta la Hotnews. “ Tot felul de telefoane de amenintare, de la stilul ?O sa citesti Hotnews cu Basescu intr-o celula si o sa ti se taie wireless-ul? si alte glume de stilul asta, la tot felul de ore din zi si din noapte, de pe tot felul de numere ascunse, cartele si asa mai departe, ca nu e bine ce fac si ca voi avea de suferit pe chestia asta. E adevarat ca, daca as fi nimerit cu bursa, as fi avut mai multi bani, nu mai putin de 4 milioane, si pesemne continuam lupta. Dar acum sunt convins ca pana la urma tot ma doborau, daca eu nu faceam chestia, asta tot ma doborau. Eu nu am niste resurse financiare enorme, nu am zeci de milioane ascunse. Activele astea le am din alte afaceri care s-au incheiat foarte bine?, a afirmat Sima, intr-un interviu difuzat de Realitatea TV, citat de Mediafax..

 Pe data de 24 septembrie Sima a vandut pachetul de actiuni de 9% pe care il mai detinea la firma Media Bit Software SRL din Bucuresti, care opereaza site-ul de stiri hotnews.ro. Cel care a cumparat este Razvan Corneteanu, fost director al Adevarul Holding.

 


(353 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Sima: Am fost amenintat ca voi imparti o celula cu Basescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55690002441406 seconds.