Vineri, 12 Octombrie 2012 - 06:05 AM Aleg.RO: Vanghelie: E important pentru PSD si USL ca toata lumea sa fie multumita

Publicat de: ---

AMOS News

Marian Vanghelie a declarat, joi, ca fostul lider al social-democratilor Mircea Geoana si-a manifestat dorinta de a candida in colegiul Dabuleni, el precizand ca in colegiul de senator reprezentat de Catalin Voicu nu s-a stabilit exact cine va candida .

Intrebat daca a reusit sa il convinga pe Geoana sa candideze in Sectorul 5, Vanghelie a raspuns: "Dar nu asta este important. Eu cred ca e important pentru PSD si pentru USL sa demonstram ca exista unitate, iar unitatea inseamna ca toata lumea sa fie multumita".

Vicepresedintele PSD a afirmat ca Geoana si-a manifestat deja dorinta de a candida in colegiul din Dabuleni.

"Domnul Geoana si-a manifestat dorinta sa candideze in colegiul sau, unde este apreciat si respectat pentru munca sa", a spus Vanghelie.

El a aratat ca in colegiul 10 din Sectorul 5 al senatorului Catalin Voicu, despre care s-a vorbit ca i s-ar fi oferit lui Mircea Geoana de catre conducerea PSD, nu s-a stabilit cu exactitate cine va candida. Vanghelie a aratat ca in acest colegiu ar putea candida Florian Popa, Catalin Croitoru sau Catalin Chirita.

Vanghelie a mai aratat ca joi seara, la sedinta Consiliului organizatiei PSD Bucuresti, se va definitiva lista cu candidaturi in proportie de 80-90%.

Intrebat daca Oana Mizil va candida din nou intr-un colegiu din Sectorul 5, Vanghelie a evitat un raspuns concret, el aratand ca nu aceasta este problema cea mai importanta.

In ceea ce priveste candidatura liberalei Alina Gorghiu intr-un colegiu din Sectorul 5, Vanghelie a spus ca aceasta se potriveste unei astfel de candidaturi asa cum a facut-o acum patru ani si ca foarte multi locuitori din Sectorul 5 i-au solicitat sa-i sprijine candidatura lui Gorghiu.

Vanghelie a mai aratat ca tinta organizatiei PSD Bucuresti este ca cei toti 40 de candidati ai USL sa-si castige colegiile cu minimum 51%.


(468 )

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Vanghelie: E important pentru PSD si USL ca toata lumea sa fie multumita | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.