Vineri, 12 Octombrie 2012 - 06:03 AM Aleg.RO: Anunt OFICIAL: Elena Udrea va candida pentru un mandat de deputat la Neamt

Publicat de: ---

romanialibera

Fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie in Judetul Neamt, pentru Colegiul 4 - deputati, a anuntat, joi, presedintele PDL, Vasile Blaga . Mihai Razvan Ungureanu si Mihail Neamtu vor candida la Arad.

Blaga a aprecizat, dupa sedinta Colegiului Director, ca au fost discutate foarte clar listele de candidati la alegeri, nu numai ai PDL, ci si ai partenerilor din ARD.

El a aratat ca Mihai Razvan Ungureanu si Mihail Neamtu vor candida la Arad. Blaga a mai spus ca au fost mici probleme si se vor mai discuta o data, mentionand judetul Braila.

Presedintele PDL a precizat ca listele vor fi gata astfel incat sa fie depuse pana pe 22 octombrie la BEC.

Listele de candidati ai ARD urmeaza sa fie analizate de Comisia de etica condusa de Monica Macovei, Blaga precizand ca foarte multe dosare au plecat spre aceasta comisie.

Blaga a aratat ca la sedinta Colegiului Director a fost prezentata o analiza - sondaj, care arata clar ca, pentru a doua luna consecutiv, ARD creste in sondaje si ca USL este departe de 50%, fiind pe un trend negativ.


(363 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Anunt OFICIAL: Elena Udrea va candida pentru un mandat de deputat la Neamt | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61975502967834 seconds.