Marți, 28 August 2012 - 06:13 AM Aleg.RO: Antonescu a semnat decrete pentru eliberarea din functie a consilierilor numiti de el la Cotroceni

Publicat de: ---

ziarulfinanciar Autor: Adelina Dragomir 27 .08.2012

Presedintele interimar Crin Antonescu a semnat, luni, decrete pentru eliberarea din functie a tuturor consilierilor numiti de el la Administratia Prezidentiala.Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, Crin Antonescu a semnat decrete pentru eliberarea din functiile de consilier prezidential a lui Vasile Enache, Gheorghe Rotaru, Daniel Barbu, Maria-Cristina Manda, Radu Zlati, Victor Voicu.

De asemenea, presedintele interimar a semnat o decizie pentru eliberarea din functia de consilier de stat a Nicoletei Nicolae-Ioana.

In 3 august, Crin Antonescu a semnat decretele de eliberare din functii a cinci consilieri prezidentiali ai lui Traian Basescu, respectiv Iulian Chifu, Iulian Fota, Cristian Diaconescu, Bogdan Dragoi si Bogdan Manoiu. De asemenea, in 6 august, Antonescu a semnat un decret similar privindu-l pe Daniel Funeriu, iar in 13 august pentru Virgil Paunescu.

In aceasta perioada, au fost numiti in functii de consilier prezidential si de consilier de stat Vasile Enache, Gheorghe Rotaru, Daniel Barbu, Maria-Cristina Manda, Radu Zlati, Victor Voicu, Nicoleta Nicolae-Ioana.


(729 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

Antonescu a semnat decrete pentru eliberarea din functie a consilierilor numiti de el la Cotroceni | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6103789806366 seconds.