Miercuri, 22 August 2012 - 06:35 AM Aleg.RO: Blaga: Pot sa inteleg ca senatorul Antonescu e suparat, asta nu ii da dreptul sa instige romanii

Publicat de: ---

Gândul

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, ca poate sa inteleaga faptul ca senatorul PNL Crin Antonescu este foarte suparat, el mentionand insa ca aceasta suparare nu ii da dreptul acestuia sa instige romanii sa iasa in strada .

Intrebat in legatura cu protestele din tara, Blaga a spus: "Pot sa inteleg ca domnul senator Crin Antonescu este foarte suparat. Totusi, aceasta suparare nu-i da dreptul sa instige romanii sa iasa in strada".

El a adaugat ca romanii sunt un popor pasnic, obisnuit sa respecte legile, dar sunt si nemultumiti, inclusiv unii care au "protocoale de colaborare cu USL".

"Romanii sunt un popor pasnic, obisnuit sa respecte legile. Sigur sunt si nemultumiti, sunt si nemultumiti care au protocoale de colaborare cu USL. Ii stiti care sunt si astazi", a adaugat Vasile Blaga.


(518 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Blaga: Pot sa inteleg ca senatorul Antonescu e suparat, asta nu ii da dreptul sa instige romanii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55243301391602 seconds.