Luni, 20 August 2012 - 06:39 AM Aleg.RO: Nastase, razboi din inchisoare cu Basescu si procurorii

Publicat de: ---

7plus Autor: Ionut Zgimbau

Aflat in inchisoare pentru trafic de influenta, Adrian Nastase i-a atacat pe blogul personal pe Traian Basescu si procurorii care ancheteaza daca la referendum s-a votat multiplu .

Fostul premier Adrian Nastase, aflat la Penitenciarul Jilava dupa ce a fost condamnat la doi ani de inchisoare in dosarul ?Trofeul Calitatii? i-a atacat, prin intermediul blogului personal, pe Traian Basescu si procurorii care ancheteaza votul multiplu de la referendum.

?S-ar putea sa nu fie adevarat, dar e posibil ca, observand cresterea exponentiala a membrilor sectelor religioase in Romania, procurorii sa fi plecat ? precum spaniolii in America de Sud, in urma cu trei secole ? cu Biblia in mana ? sa lupte pentru dreapta credinta. Pentru credinta in Traian Basescu. Parerea mea? Adevarati misionari, procurorii au mers, din poarta in poarta, sa lupte impotriva ereziilor constitutionale. Un numar important de procurori, inclusiv dintre cei 143 + 137 + 97 + 165 + 145 + 170 + 137 + 95, numiti in perioada 2005 ? 2012 de catre Traian Basescu, prin decret prezidential, au descins, in calitate de apostoli ai adevarului, in curtile oamenilor, din dorinta de a nu-i pune pe drumuri pe ?faptuitori? ? citandu-i la sediul institutiei ? si sa nu-i puna nici la cheltuieli, obligandu-i sa-si ia un avocat?, a postat acesta pe blogul personal.

Fostul prim ministru s-a plans ca la el nu au mai sosit procurorii, motivand ca acestia stiu ca scopul condamnarii sale a fost sa nu voteze ori sa fie ales.

?La mine nu au venit procurorii sa verifice daca am votat de mai multe ori, pentru ca ei stiu cel mai bine ca scopul principal al condamnarii mele a fost ca in anii urmatori, sa nu votez deloc. Si nici sa fiu ales?”, a mai scris Adrian Nastase.


(534 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Nastase, razboi din inchisoare cu Basescu si procurorii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60857081413269 seconds.