Luni, 30 Iulie 2012 - 06:00 AM Aleg.RO: REFERENDUM 2012. Deputat PDL amendat: a chemat politia pentru o frauda care nu s-a confirmat. Vezi ce reclamase

Publicat de: ---

jurnalulnational REFERENDUM 2012 . Deputat PDL amendat: a chemat politia pentru o frauda care nu s-a confirmat. Vezi ce reclamase

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti, deputatul PDL de Mehedinti Doinita Chircu a fost amendata cu 1.000 de lei dupa ce a sesizat la 112 ca in sectia 167 Eselnita ar fi fost introduse intr-o urna mai multe voturi decat numarul celor care au votat.

"In urma sesizarilor facute de Politia Orsova nu s-au confirmat aspectele sesizate, motiv pentru care persoana in cauza a fost sanctionata, conform OUG 34/2008, cu amenda de 1.000 de lei", a precizat purtatorul de cuvant al Politiei.

Contactata telefonic de corespondentul MEDIAFAX, deputatul PDL Doinita Chircu a spus ca a facut sesizarea in baza unui mesaj primit de la observatorul PDL din Sectia 167 din Eselnita, prin care acesta anunta ca 21 de voturi fusesera introdusera duminica dimineata intr-o urna fara ca alegaatorii sa se prezinte la vot.

Chircu a mai precizat ca nu fusese informata de amenda primita pana duminica la ora 11.00, dar ca o va contesta.

Deputatul PDL Doinita Chircu este aceeasi persoana implicata in scandalul stingerii 'Flacarii democratiei' de la Orsova. Tot ea a facut plangerea in acest caz.

In Mehedinti au fost amenajate 286 de sectii de votare pentru referendum, numarul fiind acelasi ca si la alegerile locale.


(729 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

REFERENDUM 2012. Deputat PDL amendat: a chemat politia pentru o frauda care nu s-a confirmat. Vezi ce reclamase | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55466508865356 seconds.