Marți, 28 Februarie 2012 - 05:51 AM Aleg.RO: Deputatul PSD Ioan Cindrea a donat sinistratilor salariul din luna februarie

Publicat de: ---

Realitatea TV

Presedintele PSD Sibiu, deputatul Ioan Cindrea, a declarat luni, ca protestul din Parlament al Opozitiei este legal si democratic, iar salariul de parlamentar pe luna februarie l-a donat sinistratilor, transmite corespondentul MEDIAFAX .

Deputatul PSD Ioan Cindrea a donat sinistratilor salariul din luna februarie Imaginea 1/1

Deputatul PSD Ioan Cindrea a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca gestul parlamentarilor Opozitiei de a nu participa la sedintele in plen nu este greva, ci un protest legal si democratic, si ca salariul pe luna in curs l-a donat sinistratilor din Buzau si Vrancea.

"Nu este o greva, este un protest legal, democratic, permis de Constitutie. Banii pe care i-am incasat i-am donat pentru sinistratii din Buzau si Vrancea. Este un protest legal. Scopul acestuia este de a aduce in Parlament nemultumirile cetatenilor. Scopul este caderea Guvernului Basescu", a declarat Cindrea intr-o conferinta de presa, potrivit Mediafax.

Potrivit acestuia, protestul a fost declansat din solidaritate cu romanii care au iesit in strada.

"Protestul s-a declansat ca si actiune de solidaritate cu nemultumirile milioanelor de romani si nemultumirea celor care au demonstrat in frig si ger. Noi cerem, prin protestul nostru, caderea regimului Basescu, alegerile anticipate fiind singura solutie", a spus Cindrea.

Deputatul PSD acuza democrat-liberalii sibieni ca au realizat fluturasi cu imaginea sa, care au fost distribuiti, luni dimineata, in cutiile postale din Sibiu. Pe acestea scria "Parlamentarii PSD+PNL+PC au intrat in greva de lux! Nu vor sa munceasca, dar vor sa primesca", iar in dreptul pozei deputatului Ioan Cindrea "El este unul dintre chiulangii".

"Am un sfat pentru reprezentantii puterii: sa rezolve problemele reale ale cetatenilor si sa nu mai incerce sa intimideze protestul legitim al opozitiei. Nu sunt bani pentru medicamentele bolnavilor de cancer, dar cei de la putere cheltuiesc mult mai mult pentru afise si fluturasi impotriva actualei opozitii. Cei de la PDL dovedesc cinism fara margini si pentru aceasta protestul nostru din Parlament este legitim si trebuie sa continue pana la declansarea alegerilor anticipate", a declarat Cindrea.


(602 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

Deputatul PSD Ioan Cindrea a donat sinistratilor salariul din luna februarie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.49799919128418 seconds.