Vineri, 24 Februarie 2012 - 06:05 AM Aleg.RO: PDL a mai pierdut un deputat. Ce imputa fostul democrat-liberal partidului

Publicat de: ---

Realitatea TV

Deputatul de Tulcea Avram Marian a declarat joi pentru REALITATEA .NET ca a demisionat in aceasta seara din PDL in urma conflictului cu seful filialei Tulcea, Victor Tarhon.  Avram spune ca, tinand cont de neintelegerile avute, nu ar mai fi putut candida pentru un nou mandat in acelasi colegiu.  "Ma voi gandi daca trec la un alt partid", a spus deputatul

Deputatul Marian Avram a demisionat din PDL Imaginea 1/1

"Am demisionat in aceasta seara din toate functiile detinute la nivel local si din calitatea de membru al PDL. Mi-am depus in scris demisia la Biroul permanent Judetean al partidului. Am luat hotararea sa demisionez pentru ca nu ma mai regaseam in aceasta structura, in special la nivel local.  In ultimii ani lucrurile au luat o intorsatura urata. Liderii locali, mai ales presedintele CJ si al organziatiei de Tulcea au inteles ca echipa si partidul reprezinta doar persoana sa.  Atitudinea sa a culminat cu decizia de a ma muta sa lucrez in alt colegiu decat cel in care am fost ales. Am discutat si la nivel central, i s-a spus ca nu e in regula, insa a continuat sa impuna masuri incorecte.", a precizat Avram.

Problema era ca in aceste conditii nu ar mai fi putut candida pentru un nou mandat, a adaugat deputatul. "In acest moment nu as mai vrea sa fac politica. Sunt la primul meu mandat si deja regret anii in care profesam ca medic veterinar", spune deputatul.

Potrivit lui Avram,  dupa ce isi va anunta demisia din PDL, va deveni deputat independent si  se va gandi in perioada urmatoare daca va intra intr-un alt partid.  In privinta participarii la greva alesilor opozitiei, Avram spune ca ar putea lua o astfel de decizie in functie de atitudinea viitoare a fostilor colegi de partid.


(570 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

PDL a mai pierdut un deputat. Ce imputa fostul democrat-liberal partidului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59973287582397 seconds.