Miercuri, 26 Octombrie 2011 - 06:06 AM Aleg.RO: Opozitia cere sanctionarea deputatului care a votat de 26 de ori intr-o singura sedinta

Publicat de: ---

Realitatea TV

PSD solicita ca deputatul democrat-liberal Valentin Rusu, care a votat de 26 de ori la doua maini, sa fie sanctionat . Rusu a incalcat Regulamentul Camerei Deputatilor votand de mai multe ori, timp de jumatate de ora, atat pentru el, cat si folosind cartela unui coleg.

Deputatul PDL Valentin Rusu a votat la doua maini de 26 de ori intr-o singura sedinta / Foto: cdep.ro Imaginea 1/1

PSD solicita ca deputatul democrat-liberal Valentin Rusu, care a votat de 26 de ori la doua maini, sa fie sanctionat. Rusu a incalcat Regulamentul Camerei Deputatilor votand de mai multe ori, timp de jumatate de ora, atat pentru el, cat si folosind cartela unui coleg.Solicitarea PSD va fi analizata de comisia juridica, cea care ar putea recomanda excluderea temporara a deputatului Valentin Rusu, sau ii poate interzice participarea la sedintele Camerei pe o perioada de 15 zile.

Pana acum, niciun parlamentar nu a fost sanctionat pentru ca a votat la doua maini, desi exemplele abunda, cel putin la Camera Deputatilor.

Deputatii Ciprian Florin Luca de la PSD si Vasile Berci de la PNL au fost filmati cum votau in locul altor colegi. Un alt exemplu este cel al democrat-liberalilor Marius Dugulescu si Dan Liga, care au votat la doua maini ordonanta privind recalcularea pensiilor militarilor.

Adrian Radulescu, proaspat ales deputat, voteaza la doua maini chiar din prima zi de lucru. Iar o saptamana mai tarziu, deputatul PSD Petre Petrescu face la fel, pe motiv ca i-a fost la indemnana cartela colegului absent.


(603 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

Opozitia cere sanctionarea deputatului care a votat de 26 de ori intr-o singura sedinta | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64350509643555 seconds.