Marți, 25 Octombrie 2011 - 06:13 AM Aleg.RO: Senatorii PSD i-au dat lui Geoana cu pontajul in cap

Publicat de: ---

7plus Autor: Adelina Ionicel

Mircea Geoana nu se dezice, ramanand campionul gafelor politice . Pe langa atacurile lansate la adresa conducerii partidului, pesedistul  i-a calcat pe bombeu si pe colegii din Senat.

Mircea Geoana insista sa se puna rau cu pesedistii

Dupa ce a asistat pasiv la debandada din Senat, unde de cateva saptamani nu exista cvorum de sedinta, Mircea Geoana si-a amintit ca este presedintele acestei Camere, prin urmare trebuie sa faca ceva. Ce exact, nu prea stia, dar noroc cu colegul Titus Corlatean, care a propus sanctionarea drastica a chiulangiilor. Potrivit unor surse din grupul PSD din Senat, Geoana a prins din zbor ideea, ba chiar a mai plusat, aratandu-se dispus sa umble din greu la banii colegilor. Demersul i-a iritat la culme pe senatorii PSD, care s-au grabit sa-i dea lui Mircea Geoana cu listele de prezenta peste nas.

? Asta este culmea tupeului. S-a gasit Geoana sa ne bata obrazul ca absentam de la sedintele din plen, in conditiile in care el vine cand isi aduce aminte?, ne-a declarat un senator social-democrat, precizand ca asteapta ca presedintele Senatului sa dea un exemplu bun si sa-si aplice singur prima penalizare.


(643 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Senatorii PSD i-au dat lui Geoana cu pontajul in cap | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.65764713287354 seconds.