Marți, 04 Octombrie 2011 - 05:31 AM Aleg.RO: In an electoral, senatorii mizeaza pe turismul intern

Publicat de: ---

jurnalulnational

Senatorii si-au adoptat ieri proiectul de  buget pentru 2012, in cuantum total de 107 .534 mii lei, cu aproape 20% mai mult decat le-a comunicat Ministerul de Finante ca li se accepta. Situatia este aceeasi in fiecare an, Senatul obtinand insa intotdeauna pe final de an, la rectificari, sume in plus necesare functionarii.

Senatorii nu au pierdut din vedere ca anul viitor, 2012, este unul electoral si alesii vor trebui sa colinde tara sa-si faca campanie electorala, asa ca au avut grija ca sumele alocate pentru deplasarile interne sa fie generoase si in detrimentul deplasarilor externe, spre deosebire de anii anteriori, cand plimbarile externe erau pe primul loc la alocarile de finantare. Astfel, senatorii si-au trecut in buget la capitolul deplasari interne 10.558 mii lei (aproape 2,5 milioane de euro), pe cand pentru deplasarile externe au prevazut suma modesta de 1.908 mii lei (aproximativ 25.000 de euro ).

Un alt domeniu unde sumele alocate sunt generoase este cel informa­tic, pentru achizitia de echipamente informatice si licente figurand suma de 9.000 mii de lei (peste 2 milioane de euro). Mai vechea pasiune a ale­si­lor, indiferent din ce camera fac par­te, masinile, nu lipseste nici acum din lista investitiilor favorite, la aceas­ta categorie fiind alocate 8.500 mii de lei (2 milioane de euro). Alesii au de­cis sa aiba grija si de sediul unde lu­creaza, astfel ca vor continua lucrarile de constructie cu protejarea pietrei naturale din fatada cladirii, pentru aceste lucrari fiind alocate 3.508 mii lei (aproape 900 de mii de euro).


(300 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

In an electoral, senatorii mizeaza pe turismul intern | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60733008384705 seconds.