Miercuri, 31 August 2011 - 05:44 AM Aleg.RO: Basescu: Finalizarea autostrazii Bucuresti - Ploiesti pana la 31 decembrie, "misiune imposibila"

Publicat de: ---

Puterea

 

 

Presedintele Traian Basescu a afirmat marti, in timpul unei vizite pe mai multe santiere ale autostrazii Bucuresti - Ploiesti, ca respectarea termenului de finalizare a acestei lucrari pare in acest moment "misiune imposibila" din cauza unor intarzieri provocate de exproprieri . "Este o lucrare in care s-a incercat in primul rand un test cu constructori romani. Contractele s-au semnat in 2007, suntem in 2011. Termenul lor de terminare a lucrarii ar fi fost in mod normal, dupa ce s-au terminat exproprierile, mai 2012. Cu buna lor vointa, avand in vedere ca au stat pentru exproprieri vreo doi ani, au acceptat decalarea termenului la 31 decembrie 2011, cand s-a suparat putin pe ei doamna Boagiu si a vrut sa le rezilieze contractele si atunci se pare ca s-au accelerat", a explicat presedintele. Basescu a adaugat ca autostrada nu va putea fi finalizata la termenul de 31 decembrie 2011 atat timp cat de la centura pana la inelul central de circulatie al Bucurestiului nu s-a lucrat nimic, din cauza pretului mare al exproprierilor. "Au gasit proiectantii o solutie, sa se creeze un nod rutier pe centura de pe care sa se faca accesul pe autostrada. Sigur ca nu e cea mai buna solutie", a subliniat presedintele. 


(672 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Puterea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Puterea:

Basescu: Finalizarea autostrazii Bucuresti - Ploiesti pana la 31 decembrie, "misiune imposibila" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52233099937439 seconds.