Miercuri, 17 August 2011 - 05:39 AM Aleg.RO: Basescu s-a plimbat cu salupa, la Neptun

Publicat de: ---

libertatea Presedintele Traian Basescu incepe sa fie din ce in ce mai absent din viata publica . Daca inainte il vedeam la tot felul de festivaluri sau evenimente organizate cu ocazia diferitelor sarbatori, acum sunt din ce in ce mai rre aparitile sefului satuului. De aceea, cateva imagini cu fostul capitan de vas plimbandu-se cu salupa, la Neptun, au fost mana ceerasca pentru presa.

Desi probabil era obisnuit mai mult la carma unui vas, Traian Basescu s-a avantat tinele acestea in valurile Marii Negre la bordul unei salupe. Imagini inedite au fost surprinse de jurnalistii de la ring, cu seful statului iesind in larg cu o salupa. Plimbarea pe mare Basescu a facut-o duminica, cu o zi inainte de ceremonia de la Constanta, prilejuita de Ziua Marinei, de la care seful statului a lipsit.

Potrivit ziarului ring, Basescu ar fi fost insotit de sotie si de cativa prieteni, iar la carma ambarcatiunii s-ar fi aflat chiar seful statului. Dupa o ora de plimbare, Basescu a ar fi acostat in miniportul prezidential, scrie aceeasi sursa.


(776 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Libertatea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Libertatea:

Basescu s-a plimbat cu salupa, la Neptun | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56858801841736 seconds.