Marți, 16 August 2011 - 05:38 AM Aleg.RO: Deputatii se feresc de salariati prost platiti

Publicat de: ---

7plus Autor: Simona Badulescu

Gata sa legifereze taieri de salarii si de pensii in numele crizei, parlamentarii se dovedesc extrem de generosi cand este vorba despre angajatii personali .

Gabriel Oprea, liderul UNPR vrea sa aiba salariati multumiti

In aceste vremuri grele, nu neaparat ochiul stapanului ingrasa vita si apara interesele angajatorului, ci mai curand leafa buna. Constienti ca doar prin cointeresare materiala pot asigura discretia si ?partizanatul? propriilor salariati, alesii isi deschid larg buzunarele atunci cand este vorba despre angajatii birourilor parlamentare. Daca este sa fim corecti, darnicia se bazeaza tot pe bani de la buget, acordati parlamentarilor sub numele de ?suma forfetara?, dar macar se poate spune ca banii se intorc la platitori de impozite. Nu la toti, dar asta este, se stie ca principiul ?multi chemati, putini alesi? are o larga aplicabilitate.

Pal Arpad, reprezentantul UDMR nu se zgarceste cand este vorba de oamenii lui

Revenind strict la parlamentari si salariatii lor, scriptele releva ca majoritatea isi platesc bine pesonalul angajat sa nascoceasca scuze la telefoane (?nu este aici, este intr-o intilnire/sedinta?), sa explice electoratului care bate la usa biroului ca domn? deputat/senator asuda la Bucuresti pentru binele cetatii, sa dea drumul la automatul de cafea si, in general, sa lase impresia ca la birourile parlamentare chiar se lucreaza. Concret, majoritatea deputatilor aloca lunar peste 50 de milioane de lei vechi pentru plata salariatilor lor.

Raluca Turcan, deputatul PDL se asigura ca echipa ii doreste numai de bine

Generosii tagmei deputatesti sunt  Gabriel Oprea (8.084 lei), Pal Arpad (8.077 lei) si Raluca Turcan (7.448 lei)


(716 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Deputatii se feresc de salariati prost platiti | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66693496704102 seconds.