Miercuri, 03 August 2011 - 05:55 AM Aleg.RO: Basescu ii pune la zid pe economisti: Daianu si Cosea nu au fost buni de nimic ca ministri

Publicat de: ---

WallStreet Dupa ce i-a atacat in dese randuri pe intelectuali, presedintele Traian Basescu ii arata cu degetul si pe economisti . El a declarat, la B1TV, ca Mircea Cosea si Daniel Daianu critica masurile Guvernului desi atunci cand erau ministri "nu au fost buni de nimic".

El l-a acuzat si pe Ilie Serbanescu pentru faptul ca critica Guvernul indiferent ce masuri ia acesta.

"Dar Ilie Serbanescu este mai echilibrat", a spus Basescu.

Presedintele a spus ca Mircea Cosea si Daniel Daianu critica Guvernul indiferent de masuri.

Basescu a mentionat ca cei doi ar trebui sa tina cont de faptul ca nu au avut performante cand au fost ministri.

"N-au fost buni de nimic cand au fost in Guvern", a spus Basescu.

De asemenea, presedintele i-a transmis un ultim avertisment fostului consilier prezidential Andrei Plesu: "Nu as vrea sa spun acum lucruri care sa nu-i placa domnului Plesu despre cum l-am vazut eu ca si consilier. Il invit la decenta. Este ultimul apel pe care i-l fac", insistat presedintele.


Ce a mai declarat presedintele:

Despre Sorin Blejnar.
Traian Basescu se mira ca seful ANAF, Sorin Blejnar, nu are un birou in DNA, in conditiile in care acesta sesizeaza de multe ori aceasta institutie, seful statului spunand ca in unele dosare Blejnar "o fi suspect", dar ca nu stie despre asa ceva, scrie Mediafax.

Despre cardul lui Valerian Vreme.
Intrebat daca i-a luat "cardul" ministrului Comunicatiilor, Valerian Vreme, asa cum ameninta intr-o sedinta de Guvern, seful statului raspunzand ca are "cardul de sanatate".

 


(451 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
WallStreet

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa WallStreet:

Basescu ii pune la zid pe economisti: Daianu si Cosea nu au fost buni de nimic ca ministri | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57050704956055 seconds.