Joi, 28 Aprilie 2005 - 04:30 PM Aleg.RO: Președintele CJ Arad, nemulțumit de cum arată punctele vamale din județ

Publicat de: Florin TOMUȚA

AMOS News Președintele Consiliului Județean Arad, Iosif Matula, a declarat că este nemulțumit de felul în care arată o parte a punctelor de trecere a frontierei de pe raza județului. În cursul zilei de joi, Matula, însoțit de deputatul Constantin Igaș și directorul Direcției pentru protecția Plantelor, Emil Surdu a efectuat un control la vămile Pecica și Curtici.

Scopul controlului l-a constituit în principal o analiză a modului în care autoritățile locale și Direcția pentru Protecția Plantelor se preocupă de amenajarea, întreținerea și curățenia în puntele de trecere a frontierei. „Am constatat că o parte din lucrările incluse în programul de primăvară au fost efectuate. În momentul de față, la vămile Nădlac și Turnu se lucrează la marcaje, dar, din cauza vremii nefavorabile acestea nu au fost finalizate. Am avut unele nemulțumiri față de modul în care se ridică gunoiul din zona vămilor. Există anumite perioade în care este foarte multă mizerie și am discutat și cu primarul din localitatea de frontieră Nădlac, Vasile Ciceac, căruia i-am cerut să găsească soluții pentru a evita astfel de situații“, a declarat Iosif Matula.

Conducerea CJ Arad a dorit cu această ocazie să vadă și cum sunt pregătite vămile, ținând cont și de faptul că în aceste zile traficul vamal a crescut considerabil datorită românilor stabiliți în Occident, care întorc în țară pentru a-și petrece sărbătorile pascale.

Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac din Arad a început să se aglomereze, pe sensul de intrare în țară, începând de joi dimineața, când timpii de așteptare erau tot mai mari pe sensul de intare în țară.


(973 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Florin TOMUȚA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Președintele CJ Arad, nemulțumit de cum arată punctele vamale din județ | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62567615509033 seconds.