Joi, 28 Aprilie 2005 - 05:30 PM Aleg.RO:

Publicat de: ---

AMOS News Locuitorii Sectorului 6 au demonstrat inca o data solidaritatea romanilor in situatii de criza. Momentele in care semenii nostri se afla in dificultate nu i-au lasat niciodata pe romani fara o reactie propta. Astfel, apelul facut de Primarul Cristian Poteras catre locuitorii Sectorului 6, de a sari in ajutorul sinistratilor din zona de Vest a tarii, s-a bucurat pana in acest moment de un succes foarte mare. Multi locuitori ai Sectorului au dat deja curs invitatiei Primarului si au adus la cele doua centre puse la dispozitia cetatenilor de catre Primaria Sector 6 pachete continand haine si obiecte casnice.

Ajutoarele au sosit in functie de posibilitatile fiecaruia, de la copii de cativa ani care au donat jucarii, pana la pensionari care au adus o parte din lucrurile pe care le detineau.

Printre cei ce au facut donatii s-a aflat inca de la primele ore ale deschiderii centrelor si Primarul Cristian Poteras. Edilul se declara increzator in ajutorul acordat sinistratilor si le multumeste locuitorilor Sectorului 6 pentru sprijinul oferit.

"Sper ca tot mai multi cetateni sa dea dovada de spirit civic si sa ni se alature, pentru a putea sa oferim sprijinul nostru cat mai multor persoane din zonele afectate", a declarat Cristian Poteras.

Impreuna cu edilul Sectorului 6, deputatul Rares Manescu a dorit, de asemenea, sa fie alaturi de acesti oameni care nu se pot bucura de Sarbatorile de Pasti. "Imi doresc ca gestul nostru sa ii ajute pe acesti semeni napastuiti sa depaseasca momentele dificile cu care se confrunta acum", a declarat deputatul Rares Manescu.

Cetatenii pot continua sa faca donatii la cele doua puncte amenajate in Sectorul 6: sediul Primariei Sectorului 6, Calea Plevnei nr. 147 - 149, si Biroul de Relatii cu Cetatenii, bd. Timisoara nr. 21, atat vineri si sambata, 29 - 30 aprilie 2005, cat si luni, 2 mai 2005.


(1134 )

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.