Miercuri, 30 Martie 2011 - 05:57 AM Aleg.RO: Senatul a acceptat impozitarea pensiilor sub 2.000 lei, la solicitarea sefului statului

Publicat de: ---

atac Plenul Senatului a aprobat, luni, cererea presedintelui Basescu privind respingerea legii care stabilea neimpozitarea pensiilor sub 2 .000 de lei, supunând la vot solicitarea sefului statului dupa ce PDL a reclamat ca în sedinta de plen de saptamâna trecuta proiectul nu a fost dezbatut regulamentar.
Saptamâna trecuta, Senatul a respins solicitarea presedintelui Traian Basescu privind reexaminarea legii care prevede neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei, însa PDL a acuzat faptul ca actul nu a fost dezbatut, ci s-a trecut din nou la vot.
Luni, cererea de reexaminare a fost dezbatuta si votata din nou, iar proiectul de lege a fost respins, asfel încât scutirea de la impozit a pensiilor sub 2.000 de lei a fost eliminata. Cererea de reexaminare a întrunit 62 de voturi "pentru" si 55 "împotriva".
Camera Deputatilor este camera decizionala, Senatul fiind prima camera sesizata. sursa: www.mediafax.ro


(1049 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Atac

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Atac:

Senatul a acceptat impozitarea pensiilor sub 2.000 lei, la solicitarea sefului statului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60175013542175 seconds.