Joi, 28 Aprilie 2005 - 11:50 AM Aleg.RO: Reduceri de tarife pentru colectarea selectivă a deșeurilor

Publicat de: ---

AMOS News In cadrul programului desfasurat de Primaria Sectorului 6, in colaborare cu Prefectura Municipiului Bucuresti, si pe baza datelor statistice furnizate de S.C. URBAN S.A., Biroul de Protectie si Monitorizare a Starii Mediului din cadrul Primariei Sectorului 6 a realizat o monitorizare a cantitatilor de deseuri colectate in ultima saptamana. Astfel, prin statia de colectare si reciclare a deseurilor apartinand societatii de salubrizare cu care Primaria Sectorului 6 se afla sub contract, in perioada sus-amintita, au fost gestionate urmatoarele cantitati: carton -10.500 kg, mase plastice - 4.300 kg si sticla -227.280 kg.

Suprafata acestei statii de valorificare a deseurilor, situata in cartierul Militari, este de 4.564 m2, iar modalitatea de valorificare a deseurilor este: pentru carton - sortare, presare si balotare; pentru plastic - sortare, presare si balotare; pentru sticla - sortare.

In acelasi timp, Autoritatea Locala Sector 6 continua sa stimuleze colectarea selectiva a deseurilor pe raza Sectorului 6, acordand prin intermediul societatii de
salubrizare cu care se afla sub contract reduceri de tarife acelor abonati care predau societatii de salubrizare saci cu deseuri colectate selectiv, continand materiale reciclabile.


(930 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Reduceri de tarife pentru colectarea selectivă a deșeurilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62909388542175 seconds.