Luni, 21 Februarie 2011 - 06:17 AM Aleg.RO: Cristian Tudor Popescu: "Basescu a fost dintotdeauna demn de Bercea Mondialu"

Publicat de: ---

Gândul Cristian Tudor Popescu: Cuscrii lui Bercea Mondialu

Ce de lume stramba acum din nas, ba chiar îl uraste, cand vine vorba de Traian Basescu . .. In diversele paturi sociale prin care trec, n-aud decat "Bata-l Dumnezeu, ca ne omoara de tot!" "Ai vazut, cu Bercea Mondialu, asta e cu hotii si cu tiganii, nu cu oamenii cinstiti, care munceste!" "Ce marlan, draga, îsi bate joc de o tara întreaga!" "Arza-l-ar focu cu Udrea lui cu tot!! "Ăsta-i presedinte?!"

Pare ca o uriasa flama morala a iluminat mintile romanilor, care au înteles în fine ce individ de joasa calitate umana au în fruntea tarii. Din aceasta revelatie, materializata în procentul cu o singura cifra al încrederii de care se mai bucura T. Basescu, ar rezulta, pe cale de consecinta, si o ridicare brusca a nivelului moral national, a exigentelor de corectitudine, bun simt si sinceritate cu sine ale cetateanului. Daca-ti dai seama ca Basescu e un derbedeu, atunci ar trebui sa fii mai sever cu tine însuti si cu cei din jur ca sa nu semanati cu el, nu?

Citeste mai departe editorialul lui Cristian Tudor Popescu: Cuscrii lui Bercea Mondialu

Citeste primul stirile care conteaza, direct de pe telefonul tau mobil! m.gandul.info


(806 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Cristian Tudor Popescu: "Basescu a fost dintotdeauna demn de Bercea Mondialu" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.1453199386597 seconds.