Joi, 28 Aprilie 2005 - 08:28 AM Aleg.RO: Politica demagogiei

Publicat de: Andrei Badin

evenimentulzilei Noul lider al PSD, Mircea Geoana, s-a pronuntat pentru retragerea trupelor romanesti din Irak in urma rapirii celor trei jurnalisti. De asemenea, PUR s-a pronuntat pentru acelasi lucru. Interesant este faptul ca Mircea Geoana a fost printre "avocatii" implicarii Romaniei in razboiul din Irak din postura de ministru de externe. Si PUR sustinea, la aceea vreme, participarea militarilor romani la "stabilizarea" Irakului.
"Romania va avea o obligatie morala sa aiba o atitudine de conformitate cu noul sau statut international si sa-si protejeze interesele politice si economice in regiune, inclusiv in Irak", a declarat Geoana in urma cu doi ani, atunci cind se punea problema participarii Romaniei la razboiul din Irak.
"Decizia Romaniei de a trimite militari in zona Golfului a fost luata dupa o analiza indelungata si tine cont de interesul national, spunea si fostul ministru al apararii, Ioan Mircea Pascu, referindu-se la criticile aduse tarii noastre privind implicarea in criza irakiana.
"Solidaritatea statelor din coalitia antiterorista este extrem de importanta."
Mircea Geoana, ministru de externe in guvernarea PSD


(996 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la Andrei Badin


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Politica demagogiei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61291480064392 seconds.