Joi, 28 Aprilie 2005 - 08:14 AM Aleg.RO: Parlamentul trezește CSAT!

Publicat de: ---

azi Plenul comun al celor două Camere a adoptat, ieri, o Declarație a Parlamentului României cu privire la criza ostaticilor români în Irak, cerând CSAT analizarea în regim de urgență a acestei situații. Prezentăm integral conținutul Declarației:
"Răpirea celor patru cetățeni români aflați în Irak a produs o vie emoție și preocupare în țara noastră. Cetățenii României, presa, precum și autorități ale statului au acționat, fiecare în parte, cu intenția de a contribui, în limita posibilităților și a competențelor, la eliberarea și întoarcerea lor în țară, sănătoși și nevătămați. Parlamentul României este profund îngrijorat de situația în care se află cei patru ostatici, manifestându-și deplina solidaritate cu ei și familiile acestora. Parlamentul României își exprimă speranța că demersurile autorităților române vor conduce la eliberarea și readucerea în România a compatrioților noștri.
Parlamentul României solicită Consiliului Suprem de Apărare a Țării analizarea în regim de urgență a acestei situații, precum și a implicațiilor deciziilor ce urmează a fi luate. În conformitate cu procedurile constituționale, Parlamentul României va fi informat cu privire la gestionarea acestei situații, în concordanță cu interesele cetățenilor României. Declarația este semnată de liderii grupurilor parlamentare din Senat și Camera Deputaților" și a fost adoptată cu 225 de voturi "pentru", cinci "împotrivă" și 35 de abțineri.


(1062 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Azi
· Alte știri din sursa
Azi

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Azi:

Parlamentul trezește CSAT! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61478710174561 seconds.