Luni, 31 Ianuarie 2011 - 06:33 AM Aleg.RO: Udrea: Boc e curajos, Basescu e un presedinte democrat

Publicat de: ---

Realitatea TV

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a spus duminica, in exclusivitate la Realitatea TV, ca nu a vazut "vreun presedinte mai democrat decat Traian Basescu" . Despre Emil Boc, Udrea a spus ca este curajos si ca a guvernat asumat.

Udrea: Nu am vazut vreun presedinte mai democrat decat Traian Basescu / FOTO: NewsIn Imaginea 1/1

"Eu nu am vazut vreun presedinte mai democrat decat Traian Basescu, atata libertate a presei si atata libertate de exprimare", a spus Udrea, referitor la seful statului.

In cadrul emisiunii, presedinta PDL Bucuresti a fost intrebata si despre performanta premierului Emil Boc. "E un prim-ministru curajos, un prim-ministru care a guvernat asumat. Sigur ca e usor sa fii prim-ministru cand nu mai ai ce sa faci cu banii, asa cum era in vremea domnului Tariceanu si iti permiti sa cresti prin 42 de ordonante salariile, sa cresti pensiile, desi stiai ca economia nu sustine aceste cresteri. E greu sa fii prim-ministru cand nu mai sunt bani la buget, cand nu ai cu ce plati pensii, salarii, si nu-ti mai raman nici pe departe bani pentru investitii", a explicat Udrea de ce il apreciaza pe seful Cabinetului.

In ceea ce priveste alegerile interne din partid, ministrul a spus ca s-ar bucura sa existe competitie, iar candidatii care se vor inscrie in cursa sa vina cu un program care sa reformeze PDL. "Este nevoie de reforma in PDL (...) Important ar fi ca cei care vor candida sa vina cu propuneri de reala transformare a PDL, de reforma a PDL, pentru ca partidul acesta a crescut foarte repede din punct de vedere al sustinerii care a avut-o. In 2004 a intrat ca un partid cu 15% in Alianta DA in Parlament si a ajuns la 31% in 2008. Asta a facut cumva sa fim luati prin surprindere atunci cand a fost nevoie sa aducem atat de multi oameni care sa guverveze", a sustinut ea.

In acest context, Udrea a explicat ca PDL a fost luat prin surprindere cand s-a pus problema aducerii de oameni care sa guverneze, astfel ca, pe viitor, se impune o gestiune mai atenta a resursei umane.

Ministrul Dezvoltarii a vorbit si despre nevoia ca PDL sa se reformeze in interior, "sa aiba cateva decizii legate de criteriile de integritate despre care vorbea Monica Macovei, are nevoie de cateva masuri de combatere a coruptiei".


(624 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

Udrea: Boc e curajos, Basescu e un presedinte democrat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.74882102012634 seconds.