Vineri, 28 Ianuarie 2011 - 06:30 AM Aleg.RO: Ponta: Senatorul PDL Andrei a afirmat ca, daca-l aresteaza si pe Pendiuc, o sa castige Argesul

Publicat de: ---

Realitatea TV

Presedintele PSD Victor Ponta sustine ca are informatii potrivit carora senatorul PDL Mircea Andrei ar fi spus: "Pe Nicolescu l-am arestat . Daca-l arestam si pe Pendiuc, luam Argesul".

Victor Ponta, presedintele PSD / FOTO: Grup RC Imaginea 1/1

Liderul PSD a mai afirmat ca Mircea Andrei ar fi anuntat in presa din judetul Arges ca presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, si IPS Calinic vor avea probleme daca deranjeaza PDL.

"Aseara (miercuri, n.r.), domnul Mircea Andrei a afirmat de fata cu foarte multi oameni: "Pe Nicolescu l-am arestat, daca-l arestam si pe Pendiuc (Tudor Pendiuc, primarul orasului Pitesti, n.r.), luam Argesul"", a declarat Victor Ponta. "Asta a fost ideea mesajului dat la Arges, e un mesaj pentru toata tara dupa 24 ianuarie, cand Traian Basescu a fost prezentat asa cum e el. Un om singur, inconjurat eventual de Elena Udrea si de Flutur, un om urat de toata lumea, un om huiduit. Si atunci a simtit nevoia sa arate ca inca e puternic si ca inca poate sa calce in picioare orice fel de lege", a mai spus presedintele PSD.


(769 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

Ponta: Senatorul PDL Andrei a afirmat ca, daca-l aresteaza si pe Pendiuc, o sa castige Argesul | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54418706893921 seconds.