Joi, 27 Ianuarie 2011 - 06:55 AM Aleg.RO: Senatorul Mircea Andrei: Nu l-am sunat pe Calinic

Publicat de: ---

Realitatea TV

Senatorul PDL Mircea Andrei sustine ca nu i-a telefonat Inalt Prea Sfintitului Calinic pentru a-i cere acestuia sa-l repuna pe prietenul sau, Nicolae Branzea, la conducerea Facultatii de Teologie din Pitesti .

Fostul vicar Nicolae Branzea si senatorul PDL Mircea Andrei sunt prieteni / FOTO: ziarulprofit.ro Imaginea 1/1

Senatorul Mircea Andrei a declarat miercuri seara la Realitatea TV ca Nicolae Branzea nu este varul lui, asa cum a spus IPS Calinic, ci carelatia dintre ei este una de prietenie."Nu l-am sunat pentru simplul motiv ca n-a stiut nimeni de schimbare. Despre asta s-a aflat dupa o saptamana - zece zile. Despre afirmatiile IPS Calinic am sa va rog sa-mi dati o formula politicoasa in care sa spun ca minte", a declarat Andrei. "IPS nu spune deloc adevarat, desi profesiunea de credinta il obliga sa fie altfel", a mai spus senatorul PDL.

IPS Calinic, Arhiepiscop al Argesului si Muscelului, a vorbit intr-o conferinta de presa, printre altele, despre faptul ca Mircea Andrei i-a telefonat si i-a spus ca, daca nu il pune inapoi in functie pe "varul lui", Nicolae Branzea (fost sef al catedrei Facultatii de Teologie din cadrul Universitatii de Stat din Pitesti), "vor fi probleme si ca incepe un razboi".

Declaratiile au fost facute intr-o conferinta de presa pe tema controlului procurorilor DNA la Consiliul Judetean Arges si modul in care Arhiepiscopia Argesului si Muscelului a fost implicata in acest scandal. Referitor la controalele DNA de miercuri, arhiepiscopul a spus ca sunt dirijate.


(841 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

Senatorul Mircea Andrei: Nu l-am sunat pe Calinic | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57861614227295 seconds.