Vineri, 17 Decembrie 2010 - 06:02 AM Aleg.RO: Controversa cu o falsa verisoara a lui Traian Basescu la "Zece pentru Romania"

Publicat de: ---

Cotidianul Incident neplacut la decernarea premiilor Galei "Zece pentru Romania" . O femeie, care s-a recomandat drept verisoara lui Traian Basescu, a ridicat in numele presedintelui premiul decernat acestuia. Intr-o interventie telefonica, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat ca presedintele nu a desemnat pe nimeni sa ridice trofeul. Dupa incheierea evenimentului, trofeul a fost recuperat. Presedintele Traian Basescu s-a numarat printre premiatii Galei "Zece pentru Romania". Initial, cei doi prezentatori, Mihai Tatulici si Melania Medeleanu, au spus ca premiul se acorda in lipsa. Imediat dupa aceea, din sala s-a ridicat o femeie, a urcat pe scena pentru a ridica premiul decernat sefului statului. Femeia a spus ca se numeste Daniela Alexandra Zamfirescu, ca este verisoara presedintelui Traian Basescu si a venit sa ridice trofeul. "Sunt onorata sa ridic acest premiu decernat verisorului meu Traian Basescu, presedintele Romaniei. In numele lui va multumesc enorm. Ma numesc Daniela Alexandra Zanfirescu si eu cred ca multa lume din aceasta sala ma cunoaste", a declarat Daniela Alexandru Zamfirescu. In cadrul emisiunii "Ultima ora" de la Realitatea TV, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu, a intervenit si a declarat ca "Presedintele nu a desemnat pe nimeni sa ridice premiul". "Presedintele nu a mai fost din primul an la Zece pentru Romania si nu pentru ca este o relatie tensionata intre presedinte si presa. Si nici nu a trimis pe nimeni in numele lui. Femeia este o impostoare. Este adevarat ca acest incident poate afecta imaginea, dar facand precizarile nu cred ca mai este niciun fel de problema", a spus Lazaroiu la Realitatea TV. Mai mult, Lazaroiu a spus ca din punctul sau de vedere ar putea fi vorba de o farsa pusa la cale organizatorii Galei "Zece pentru Romania" cu scopul de a creste rating-ului televiziunii. Acuzatia consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a fost imediat negata de realizatorul Mihai Tatulici. El a declarat la Realitatea TV ca personal l-a informat pe purtatorul de cuvant al Presedintiei despre acordarea premiului Galei Zece pentru Romania sefului statului, dar ca nu a primit niciun raspuns din partea Presedintiei in privinta participarii sau nu a lui Traian Basescu la gala si nici daca intentioneaza sa delege pe altcineva pentru a ridica premiul. "Nu am primit niciun raspuns din partea prezidentiala. Noi ne-am facut treaba. Nimeni nu stia daca este sau nu verisoara. Eu pe scena nu pot sa fac politie. M-am trezit cu doamna asta pe scena, a luat trofeul, dupa care a fost recuperat trofeul", a declarat Mihai Tatulici.


(766 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Controversa cu o falsa verisoara a lui Traian Basescu la "Zece pentru Romania" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.51036596298218 seconds.