Joi, 25 Noiembrie 2010 - 06:14 AM Aleg.RO: Emil Boc: Guvernul continua angajarea raspunderii pe educatie, Geoana înlocuit din Senat daca boicoteaza

Publicat de: ---

Gândul Emil Boc: Guvernul continua angajarea raspunderii pe educatie, Geoana înlocuit din Senat daca boicoteaza

Guvernul va continua procedura angajarii raspunderii pentru legea educatiei, Parlamentul fiind obligat sa stabileasca data motiunii de cenzura, iar pentru Mircea Geoana se va solicita oficial înlocuirea la conducerea Senatului daca mai boicoteaza procedura, a declarat premierul Emil Boc .

El a apreciat ca decizia Curtii Constitutionale în cazul legii educatiei este clara, explicita si trebuie respectata, presupunand practic ca procedura angajarii raspunderii Guvernului continua, iar motiunea de cenzura trebuie prezentata, dezbatuta si votata de Parlament.

Premierul a insistat asupra faptului ca Parlamentul este obligat sa stabileasca datele de prezentare si votare a motiunii de cenzura si a avertizat ca se va solicita schimbarea lui Mircea Geoana din postul de presedinte al Senatului daca acesta mai continua sa "boicoteze" procedura angajarii raspunderii.

Alexandru Moise, Ovidiu Barbulescu, politic@mediafax.ro


(601 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Emil Boc: Guvernul continua angajarea raspunderii pe educatie, Geoana înlocuit din Senat daca boicoteaza | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.8407320976257 seconds.