Miercuri, 24 Noiembrie 2010 - 06:22 AM Aleg.RO: Senatorii se tem de profetiile Babei Vanga Al 3-lea Razboi Mondial, subiect fierbinte in Parlamentul Romaniei

Publicat de: ---

7plus

Profund tulburati de imaginile cu insula sud-coreeana Yeonpyeong, inecata in fumul exploziilor, alesii si-au amintit brusc de celebra Baba Vanga si sinistrele ei profetii . Pe loc, mondenitatile politice la zi ? Legea educatiei, bugetul pe 2011, debarcarea lui Geoana din fruntea Senatului etc ? au fost uitate, atentia parlamentarilor focalizandu-se brusc asupra prevestirilor apocaliptice lansate de prezicatori/clarvazatori mai mult sau mai putin celebri.

?Sa stii ca vine al treilea razboi mondial, asa cum spunea bulgaroaica aia, Vanga, sau cum o cheama?, s-a trezit vorbid suficient de tare unul dintre senatori. Brusc treziti din letargia specifica unui plen normal, lipsit de scandaluri, cativa dintre alesi au devenit si ei interesati de subiect. De aici si pana la trecerea-n revista a cataclismelor prezise de lumea oculta nu a mai fost decat un pas. ?Spunea aia ca anul asta se va declansa dezastrul. In aceasta toamna, iar noi suntem in noiembrie, deci s-ar potrivi? ? a opinat o alta voce senatoriala. Inspirat de cei doi antevorbitori, un alt parlamentar si-a amintit si el ca si Nostradamus ar fi prevestit un razboi in 2010-2011. Preocupati cu adevarat de subiect, senatorii mai ca n-au stiut cand a trecut timpul si au terminat sedinta mult mai vioi ca de obicei. Dar si inspaimantati de Baba Vanga si profetiile ei.

Peninsula coreeana, 60 de ani de diviziune

Despartite in 1948, cele doua state coreene se afla in razboi din 1950, cand Republica Populara Democrata Coreeana a invadat Coreea de Sud. Razboiul intercoreean s-a sfarsit in 1953, dar un tratat de pace nu a fost semnat niciodata, intre Nordul comunist si Sudul capitalist ? despartite de o granita situata pe Paralela 38 ? existand doar un fragil armistitiu, semnat in 1954, in timpul Conferintei de Pace de la Geneva.

Si totusi incepe cel de-al treilea Razboi Mondial?

Conflictul dintre cele doua tari coreene este unul deosebit de grav mai ales in conditiile in care Coreea de Nord este o putere nucleara care nu poate fi ignorata. Nu o data oficialii nord-coreeni au amenintat state precum Coreea de Sud sau SUA cu un ?razboi total? in care va folosi arme nucleare. In urma cu o saptamana cotidianul ?National? avertiza in legatura cu posibilitatea inceperii celui de-al treilea Razboi Mondial, prorocit printre altii si de vizionara bulgaroaica Baba Vanga. Daca acest conflict din peninsula coreeana va degenera intr-un conflict international, atunci vom putea spune ca Baba Vanga a avut dreptate: noiembrie 2010 este luna in care va incepe cel de-al treilea Razboi Mondial.

A.I. / M.B / B.P.


(1140 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Senatorii se tem de profetiile Babei Vanga Al 3-lea Razboi Mondial, subiect fierbinte in Parlamentul Romaniei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 6.3885209560394 seconds.