Miercuri, 24 Noiembrie 2010 - 06:18 AM Aleg.RO: PSD si PNL au parasit plenul Camerei Deputatilor, boicotul continua

Publicat de: ---

Gândul PSD si PNL au parasit plenul Camerei Deputatilor, boicotul continua Foto: Publimedia//Octav Ganea

Deputatii PNL si PSD au parasit si marti lucrarile Camerei, în semn de protest fata de faptul ca acestea sunt conduse de catre presedintele acestui for legislativ, Roberta Anastase .

Atat reprezentantii PSD, cat si cei ai PNL au precizat în plen ca îsi mentin solicitarea privind demisia presedintelui Camerei Deputatilor în urma votului dat la Legea pensiilor în urma cu peste doua luni.

Deputatii PSD si PNL au facut aceste precizari dupa ce femeile deputat au împartit flori colegilor lor pentru a marca Ziua internationala pentru eliminarea violentei împotriva femeilor.

Opozitia boicoteaza lucrarile Camerei Deputatilor de peste doua luni de zile, respectiv de la votul pentru adoptarea Legii pensiilor, pentru care o acuza pe Roberta Anastase de frauda. Desi, la începutul lunii noiembrie, liderii grupurilor parlamentare au avut o întalnire cu Roberta Anastase, convenind respectarea unor principii în activitatea parlamentara si modificarea Regulamentului Camerei, dupa cateva zile opozitia a refuzat sa mai negocieze cu presedintele acestui for legislativ, conditionand participarea la lucrari de demisia lui Anastase. Nici apelul la acceptarea unui moratoriu pentru 30-45 de zile, facut de catre presedintele Traian Basescu în Parlament nu a dus la deblocarea activitatii Camerei Deputatilor. (Emma Toader, ema@mediafax.ro)


(609 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

PSD si PNL au parasit plenul Camerei Deputatilor, boicotul continua | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.1688580513 seconds.