Vineri, 05 Noiembrie 2010 - 05:55 AM Aleg.RO: Cat plateste Mircea Geoana taxele de scolarizare ale copiilor sai

Publicat de: ---

Gândul Cat plateste Mircea Geoana taxele de scolarizare ale copiilor sai Foto: Mediafax, Razvan Ilie

Taxele de scolarizare ale celor doi copii ai presedintelui Senatului, Mircea Geoana, fiecare în valoare de peste 18 .500 de euro, au fost achitate de mama si socrul senatorului PSD.

Taxa de scolarizare a fiului lui Mircea Geoana, în valoare de 18.605 euro, a fost achitata de Ion Costea, socrul acestuia, potrivit declaratiei de avere a presedintelui Senatului, publicata pe site-ul institutiei.

Declaratia de averere a presedintelui Senatului mai releva ca taxa de scolarizare a fiicei lui, Ana Maria, în valoare de 18.800 euro, a fost achitata de mama lui Mircea Geoana, Elena Iuliana.

Potrivit aceleiasi declaratii, sotia lui Geoana un teren intravilan în comuna Corbeanca, cu o suprafata de 1.000 mp, cumparat în anul 2001. Sotii Geoana mai detin un apartament cu o suprafata de 98 mp, dobandit de Mihaela Geoana în anul 1988, prin donatie de la o ruda de gradul 1.

Geoana nu detine autovehicule, îsi estimeaza obiectele de arta si bijuteriile la aproximativ 8.500 de euro, iar obiectele de cult la aproximativ 3.000 euro.

Potrivit aceleiasi declaratii de avere, presedintele Senatului a înstrainat, în 15 iulie 2010, un autoturism VW Passat catre Bogdan Alexandru Mancas, pentru care a obtinut 6.000 euro.

Geoana declara si mai multe conturi bancare, cele mai semnificative fiind cel de la Morgan Stanley USA, în valoare de 105.973 dolari, si de la Citibank USA, în valoare de 76.377 dolari. El detine, de asemenea, aproximativ 173.000 lei în diverse conturi.

Presedintele Senatului precizeaza, în declaratia de interese, ca detine functia de presedinte al Institutului Aspen Romania si este membru în Consiliul Consultativ International al Asociatiei George C. Marshall Romania. (Florin Ciolac, florin.ciolac@mediafax.ro)


(280 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Cat plateste Mircea Geoana taxele de scolarizare ale copiilor sai | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5314359664917 seconds.