Vineri, 05 Noiembrie 2010 - 05:54 AM Aleg.RO: "Cine isi imagineaza ca institutiile lucreaza in functie de cine e la Cotroceni se inseala"

Publicat de: ---

Cotidianul Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca institutiile statului au inceput sa functioneze independent si ca daca cineva isi mai imagineaza ca Parchetul, SRI sau chiar instantele de judecata mai lucreaza in functie de cine este la Palatul Cotroceni, se inseala . "Asta e o copilarie, e o iluzie... Am vazut si in stenograme legat de Vantu: pentru ca mi-a facut dosarul cu Banca Agricola, de asta l-am suspendat... E o prostie. Daca oamenii astia isi imagineaza ca azi institutiile statului, daca ne referim la Parchet, la SRI, chiar la instante de judecata, deci daca isi imagineaza ca institutiile astea mai functioneaza functie de cine e la Palatul Cotroceni se inseala total. Se inseala total", a declarat Traian Basescu la B1TV. El a adus ca argument chemarea in Justitie si a unor membri PDL, deputati sau primari. "De ce credeti ca mi-ar fi convenit ca anumite persoane politice sa fie arestate sau de ce mi-ar fi convenit ca pentru un parlamentar al PDL sa se ceara azi arestarea de catre DNA sau arestarea unor primari? Cine crede ca mi-ar fi trebuit asta? Pana la urma, sunt din partidul din care provin si eu. E o copilarie. Institutiile au inceput sa functioneze independent", a subliniat Basescu. Presedintele a mai apreciat ca, "de multe ori, Justitia nu-si face treaba".


(302 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

"Cine isi imagineaza ca institutiile lucreaza in functie de cine e la Cotroceni se inseala" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5874969959259 seconds.