Miercuri, 03 Noiembrie 2010 - 06:24 AM Aleg.RO: Pambuccian spune ca i-a reprosat lui Basescu faptul ca a folosit sintagma "majoritate toxica"

Publicat de: ---

Gândul Pambuccian spune ca i-a reprosat lui Basescu faptul ca a folosit sintagma "majoritate toxica" Foto: Octav Ganea

Liderul grupului parlamentar al minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, a declarat, marti, ca i-a reprosat presedintelui Traian Basescu, în timpul consultarilor de la Palatul Cotroceni, faptul ca a folosit sintagma "majoritate toxica", referindu-se la coalitia de guvernare .

"As caracteriza întalnirea de astazi ca fiind una netoxica", a declarat Varujan Pambuccian, dupa întalnirea de la Palatul Cotroceni.

El a adaugat ca i-a reprosat sefului statului faptul ca a caracterizat actuala majoritate ca fiind una toxica.

"I-am reprosat si ne-a argumentat cu lucruri care tin mai degraba de felul în care s-au comunicat în spatiul public, nu în zona grupului nostru parlamentar, în zona altor grupuri parlamentare, diverse chestiuni. Nu am zis ca noi nu suntem toxici si ca altii sunt toxici. Nu ne-a spus ca ar mentine (sintagma - n.r.) sau nu", a mai spus Pambuccian.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la TVR, ca îl intereseaza o majoritate responsabila fata de tara, nu una toxica.

"Pe mine ma intereseaza strict o majoritate, indiferent ce culoare politica are, care sa fie responsabila fata de tara, nu o majortitate care sa spuna ?Am votat din greseala?, nu o majoritate care sa nu se adune la voturile importante. O asemenea majoritate e toxica pentru tara. Ma intereseaza o majoritate care sa puna ca prim obiectiv servirea interesului national al unei tari care se afla în criza economica", a spus seful statului. (Gabriel Pecheanu, gabriel.pecheanu@mediafax.ro)


(368 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Pambuccian spune ca i-a reprosat lui Basescu faptul ca a folosit sintagma "majoritate toxica" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57001805305481 seconds.