Joi, 28 Octombrie 2010 - 06:03 AM Aleg.RO: Deputatul Cristi Rizea despre un presupus amantlac cu Oana Niculescu Mizil ?Intrebati-o pe ea daca ne iubim!?

Publicat de: ---

7plus

Intrata in politica in anul 2008, Oana Niculescu Mizil a reusit, se pare, sa-si faca destul de repede si primii dusmani . Altfel nu se explica zvonurile, care circula printre parlamentari, potrivit carora nepoata fostului demnitar comunist ar avea o relatie, mai mult decat colegiala, cu Cristi Rizea, colegul sau de partid.

Barfa, susotita pe la colturi, ar fi fost aruncata pe ?piata? de adversarii politici din tabara PD-L. Protestul Oanei Mizil, care l-a intampinat in Parlament pe Traian Basescu, imbracata in haine de puscarias n-ar fi fost gustata de presedinte. Din aceasta cauza, sustin mai multe voci cu greutate din lumea politica, deputatul PSD ar fi trebuit pedepsita. Cum relatia Oanei Niculescu Mizil cu Cristi Rizea, si el membru al PSD si al Camerei Deputatilor, este una destul de cordiala si asumata, ?dusmanii? politici ar fi gasit pretextul ideal pentru un atac sub centura. Contactat de reporterii ?National?, deputatul Rizea nu a parut surprins de informatie, ba mai mult, raspunsul sau nu a fost unul de negare. ?Eu nu pot sa va spun nimic, in acest sens. Mai bine intrebati-o pe Oana daca ne iubim. Ea va poate lamuri aceasta curiozitate?, a declarat, zambind cu subinteles, Cristi Rizea (care in vara a bagat divort de sotie, dar, intre timp, a renuntat la el). Pana la inchiderea acestei editii, Oana Niculescu Mizil nu a putut fi contactata, pentru un punct de vedere.

Maritata cu un afacerist libanez

Oana Niculescu Mizil este casatorita cu Jamil ?Jimmy? Tohme, un om de afaceri libanez. Cei doi se cunosc din anul 1997 si detin impreuna lantul de ciocolaterii Cade si Monden Media Group, Oana Niculescu Mizil a castigat batalia pentru colegiul uninominal 20 din Bucuresti in 2008, cand a candidat impotriva lui Gigi Becali.

Mihai Pietreanu


(824 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Deputatul Cristi Rizea despre un presupus amantlac cu Oana Niculescu Mizil ?Intrebati-o pe ea daca ne iubim!? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53358793258667 seconds.