Marți, 31 August 2010 - 06:18 AM Aleg.RO: O noua diversiune a bandei de teroristi a lui Basescu: cica in Romania a aparut - dupa gripa aviara si gripa porcina - tintarul West Nile (?!)

Publicat de: ---

tricolorul In Grecia si Bulgaria s-au inregistrat mai multe cazuri de infectie cu virusul West Nile . Tintarii sint purtatori ai virusului, care provoaca meningita si meningoencefalita, boli ce pot duce la deces.

Chipurile, virusul ar fi adus pe teritoriul tarii de catre turistii care se intorc din concediul petrecut in aceste tari. Diversiunea este pusa la cale pentru a speria populatia Romaniei si a-i distrage atentia de la problemele economice si politice de zi cu zi. Traian Basescu si Emil Boc spera, astfel, ca vor mai cistiga timp pentru a nu fi linsati de romanii infometati si disperati. Totodata, este un nou mod de a mai baga mina in buzunarul contribuabilului pentru dezinsectii, vaccinuri... Situatia din anii precedenti se repeta: gripa aviara - 2008, porcina - 2009. Adevaratul pericol nu sint tintarii, ci capusile din fruntea tarii.


(531 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Tricolorul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Tricolorul:

O noua diversiune a bandei de teroristi a lui Basescu: cica in Romania a aparut - dupa gripa aviara si gripa porcina - tintarul West Nile (?!) | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5860641002655 seconds.