Joi, 26 August 2010 - 06:20 AM Aleg.RO: Senatorii PDL nu mai inghit gogosile Guvernului Boc

Publicat de: ---

7plus

Senatorii pedelisti i-au facut ore grele lui Emil Boc la intilnirea de marti seara . Alesii democrati nu numai ca au dat de pamint cu propriii lor ministri, dar l-au si avertizat pe seful Executivului ca la iarna vom avea un asemenea razboi politic in Parlament incit nu va ramine ?piatra pe piatra?.

Vestea ca parlamentarii pedelisti urmeaza sa primeasca bani de la Guvern pentru nevoile colegiului fiecaruia, in speranta ca astfel isi vor mai drege cit de cit imaginea electorala, a intaritat mintile adversarilor politici. Cu toate acestea, principalul repros facut de senatorii PDL premierului lor a vizat taman ?promisiunile fara acoperire pe care ministrii le fac pe banda rulanta colegilor de partid?. Fara acoperire financiara, evident, din moment ce alesii asta acuza: imposibilitatea de a onora, in calitate de parlamentari, angajamentele deja luate in baza unor simple vorbe ministeriale. Primul ministru tavalit a fost Adriean Videanu, pe care senatorii de aceeasi culoare politica il acuza ca nu le-a creat conditiile necesare accesarii fondurilor europene cu ajutorul depunerii unor garantii. Dupa ce au luat la rind si alti membri ai cabinetului Boc, senatorii democrati au afirmat pe sleau ca au ?din ce in ce mai putine motive? pentru a ramine in PDL.

Democratii au luat frica opozitiei

Realmente preocupati de viitorul lor politic, democrat-liberalii strinsi, marti seara, in jurul lui Boc au discutat si despre opozitie. Mai exact, despre vremurile grele care s-ar putea abate asupra lor in cazul in care PSD si PNL cad la pace. ?Mai avem inca….o luna, doua luni, trei luni…Dar iarna ne va prinde intr-un razboi politic in Parlament pentru ca nu va sta piatra pe piatra (…) Indiferent ca va veni in Parlament si presedintele Romaniei sau primul ministru? – a conchis o voce pesimista. ?Debransat? total de grijile si temerile subordonatilor sai de partid, Emil Boc se asteapta in schimb la noi racolari pentru PDL. ?Mai atragem noi parlamentari?asta trebuie sa fie telul politic? ? a lansat seful PDL si al Guvernului noua lozinca de lupta.


(656 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Senatorii PDL nu mai inghit gogosile Guvernului Boc | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52631115913391 seconds.