Marți, 24 August 2010 - 05:44 AM Aleg.RO: Basescu, acuzat ca a lovit un avocat. Nimeni nu se baga

Publicat de: ---

7plus

Avocatul Dan Chitic (fiul dramaturgului Paul Cornel Chitic) sustine ca a fost agresat de presedintele Traian Basescu, vineri seara, in fata Restaurantului Ciresica din Neptun . Contactat de ?National?, Chitic a povestit ca l-a abordat pe seful statului cu un nepoliticos ?Sa-ti fie rusine!? si a primit in schimb un raspuns pe masura ?De ce sa-mi fie rusine, dobitocule??. Continuat in aceeasi nota ?Sint un dobitoc ca ­te-am votat prima oara!?, ?Esti un dobitoc ca nu m-ai votat si a doua oara!? ? dialogul s-ar fi finalizat, in versiunea lui Chitic, cu un dos de palma pe care Basescu i l-ar fi aplicat peste gura. In plus, avocatul sustine ca ar fi fost imobilizat de doi dintre SPP-isti, motiv pentru care ar fi ripostat doar verbal: ?De ce dai, ba nenorocitule, ca esti platit din banii nostri?. Dan Chitic afirma in continuare ca nu stie daca va depune plingere, mai ales ca, deocamdata cel putin, nu exista martori care sa-i confirme versiunea, la incident asistind, potrivit declaratiilor sale, sotia sa Cristina Chitic, Maria Basescu (care nu pot depune marturie, ca urmare a gradului de rudenie), patronul Restaurantului Ciresica, ofiterii SPP, plus doi cetateni care i-ar fi spus din start ca ei nu se baga.

Costel Minca: Nu s-a intimplat nimic

Patronul Restaurantului Ciresica, Costel Minca, a declarat pentru ziarul ?National? ca in seara de vineri ?nu s-a intimplat nimic deosebit?. ?Presedintele si sotia au cinat la mine in local. Seful statului a stat de vorba cu turistii, a facut poze cu ei. Ba chiar au fost si turisti care au filmat. Toata lumea s-a simtit bine. L-am condus la iesire, am vazut cind s-a urcat in masina si a plecat? ? a mai precizat Minca.

Presedintia: Nu a existat contact fizic

Dupa relatarea incidentului in presa, Administratia Prezidentiala a transmis intr-un comunicat ca regreta ?lejeritatea? cu care unele publicatii lanseaza ?minciuni si dezinformari? referitoare la presedintele tarii. Comunicatul confirma totusi existenta unui incident in care ?o persoana cu manifestari agresive a adresat injurii presedintelui Romaniei, fara a exista insa un contact fizic intre aceasta si seful statului?. Aceeasi pozitie este sustinuta si de SPP, care adauga ca ofiterii Serviciului ?nu au permis accesul in imediata apropiere a presedintelui unei persoane agitate care a adresat injurii demnitarului?.


(656 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Basescu, acuzat ca a lovit un avocat. Nimeni nu se baga | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.76794695854187 seconds.