Vineri, 06 August 2010 - 05:54 AM Aleg.RO: Deputatul Silviu Prigoana a fost internat la Spitalul Floreasca. Diagnosticul medicilor: angina pectorala

Publicat de: ---

Gândul Deputatul Silviu Prigoana a fost internat la Spitalul Floreasca

Deputatul Silviu Prigoana a fost diagnosticat cu angina pectorala, iar medicii de la Spitalul Floreasca din Capitala i-au montat, joi, un stent pentru desfundarea unei artere care alimenteaza cu sange muschiul cardiac, din cauza careia avea durerea în piept, urmand sa ramana internat cateva zile .

Medicul de garda de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Floreasca, Cristian Pandrea, a declarat ca Silviu Prigoana avea înfundata o artera care alimenteaza cu sange muschiul cardiac, astfel ca i-a fost montat un stent.

"A venit (joi, n.r.) dimineata acuzand o durere în piept, era angina pectorala. In urma investigatiilor s-a descoperit ca o artera care alimenteaza cu sange muschiul inimii este înfundata, astfel ca medicii au hotarat montarea unui stent", a spus Cristian Pandrea.

"Interventia a fost realizata sub control angiografic, pacientul se simte bine, este în salonul postoperator si va mai ramane cateva zile sub monitorizare", a precizat doctorul Pandrea.

Deputatul Silviu Prigoana a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, pentru o afectiune cardiaca, fiindu-i montate stenturi, a declarat pentru Mediafax directorul unitatii sanitare, Radu Macovei.

Managerul Spitalului de Urgenta Floreasca a mai spus ca Silviu Prigoana a mers din Camera de Garda direct la Laboratorul de angiografie, unde i-au fost montate stenturi.

Honorius Prigoana, fiul deputatului, care se afla la intrarea în sectia în care a fost internat Silviu Prigoana, a declarat pentru Mediafax ca tatal lui a venit singur la spital.

"Tata nu a fost adus la spital, ci a venit singur. Starea lui este foarte buna", a spus Honorius Prigoana.


(264 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Deputatul Silviu Prigoana a fost internat la Spitalul Floreasca. Diagnosticul medicilor: angina pectorala | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.75104188919067 seconds.