Miercuri, 04 August 2010 - 05:51 AM Aleg.RO: Traian Basescu revine miercuri la TVR

Publicat de: ---

Realitatea TV

Presedintele Traian Basescu va fi invitat miercuri la postului public de televiziune la o editie speciala moderata de Rodica Culcer . Este pentru a doua oara cand seful statului acorda un interviu postului public de televiziune de la instalarea noii conduceri a TVR.

Traian Basescu revine pentru un interviu la TVR / FOTO: presidency.ro Imaginea 1/1

TVR 1 si TVRi vor transmite, miercuri, de la ora 21.00, o "Editie speciala" in care Rodica Culcer il va avea ca invitat pe presedintele Romaniei, Traian Basescu, intr-o discutie despre rezultatele negocierilor cu FMI, anunta TVR.

Telespectatorii au posibilitatea de a posta intrebari pentru presedintele Traian Basescu pe pagina de internet a televiziunii publice, acesta urmand sa raspunda la o parte dintre ele in cadrul "Editiei speciale" de miercuri.

Interviul va avea loc la o luna de la revenirea Rodicai Culcer la sefia Stirilor TVR si la schimbarea conducerii televiziunii publice.

Ultimul interviu acordat de presedintele Traian Basescu postului public de televiziune a fost in data de 8 iulie, cand sefului statului a raspuns intrebarilor adresate de Ramona Avramescu.

 


(305 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

Traian Basescu revine miercuri la TVR | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64245295524597 seconds.