Joi, 21 Aprilie 2005 - 08:00 AM Aleg.RO: Brașov: Trei pe-un loc de casă

Publicat de: Ovidiu FEGHER

AMOS News Pentru cele 400 de loturi de teren disponibile pentru tinerii care vor să-și construiască o casă, Primăria Brașov a primit deja 1.200 de cereri . La 30 aprilie se încheie termenul până la care tinerii care au solicitat terenuri în baza Legii 15/2003 pot trimite documentele suplimentare prin care trebuie să demonstreze că îndeplinesc sau nu criteriile stabilite de Consiliul Local. Pe baza acestora se va decide cine va primi un lot din cele care vor fi împărțite.

„Există aproximativ 1.200 de cereri, iar până acum Primăria a identificat doar 400 de loturi de teren, de câte 250-300 metri pătrați, pe o parcelă situată în zona Bartolomeu-Stupini. Criteriile stabilite de Consiliul Local vor fi folosite pentru departajarea cererilor. Dacă unul dintre primii 400 din acest «clasament» renunță, el va fi înlocuit de următorul pe listă. Ceilalți, vor rămâne în așteptare, pentru când vom identifica și alte suprafețe de teren”, ne-a declarat Gabriel Andronache. Viceprimarul spune, totodată, că municipalitatea se grăbește în analiza dosarelor, pentru a se putea repartiza cât mai repede loturile de teren.

Un alt punct pe care viceprimarul Andronache a ținut să-l sublinieze este acela că, în prezent, municipalitatea analizează oportunitatea încheierii unui parteneriat public-privat cu una sau mai multe firme de construcție, prin care să se stabilească anumite tipuri de case.


(597 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Ovidiu FEGHER


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Brașov: Trei pe-un loc de casă | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57340097427368 seconds.